Tekst

Auto wassen in IJsselstein en omgeving

Bent u op zoek naar een wasstraat om uw auto te wassen in IJsselstein en omgeving? Dan bent u bij Garagebedrijf Schouten aan het juiste adres! Autobedrijf Schouten beschikt over een krasvrije, volledig automatische wasstraat die 24/7 voor u ter beschikking staat! U heeft in onze wasstraat de keuze uit 6 verschillende wasprogramma’s en wassen kan al vanaf €5 euro! Ook hebben wij een speciaal wasprogramma voor busjes met Imperial. Onze wasstraat is geheel krasvrij, dit komt doordat de borstels gemaakt zijn van zacht textiel. Zo maken wij uw goed schoon en blijft de lak krasvrij!

Alle gemakken van onze chipkaart

Wanneer u in de omgeving van IJsselstein graag uw auto wilt wassen, is Garagebedrijf Schouten de beste keuze! Niet alleen omdat wij een krasvrije wasstraat hebben die gebruik maakt van de beste producten, maar ook dankzij ons gemakkelijke betaalsysteem. Wij maken gebruik van een chipkaart die u bij de balie kunt kopen. Het gewenste tegoed wordt op uw chipkaart gezet en zo kunt u gemakkelijk betalen bij onze wasstraat! Houdt u van voordeel? Kies dan voor 10 wasbeurten op uw chipkaart en krijg de 11e wasbeurt helemaal gratis!

Alles over onze wasstraat in IJsselstein:

  • Uw auto wordt zorgvuldig gewassen. Indien nodig kunt u gebruik maken van voorreiniger en onze hogedrukreiniger.
  • U kunt zelf in de auto blijven zitten of uitstappen en wachten tot uw auto schoon is.
  • U heeft keuze uit 6 verschillende wasprogramma’s. Onze medewerkers adviseren u graag over het geschikte programma voor uw auto, uiteraard afhankelijk van hoe vies de auto is.

Dé garage in IJsselstein en omgeving

De lak van uw auto in topconditie houden en uw auto weer laten stralen? Breng dan een bezoekje aan onze wasstraat en laat uw auto wassen in IJsselstein en omgeving! Heef u vragen over onze wasstraat? Neem dan vrijblijvend contact met ons op, wij helpen u graag!

Garage Schouten BV logo
Garage Schouten BV
Direct contact

Direct contact

Vul uw contactgegevens in
mercedes
mercedes
mazda
mazda
citroen
citroen
alfa romeo
alfa romeo
volkswagen
volkswagen
man
man
audi
audi
volvo
volvo
scania
scania
nissan
nissan
mitsubishi
mitsubishi
daf
daf

Copyright © 2022 Garage Schouten BV | Site-Index | Cookies | Auto wassen in IJsselstein | Alle rechten voorbehouden

Designpro.nl | Z-IM