Garagebedrijf Schouten... sinds 1938

Garage- en familiebedrijf Schouten is al sinds 1938 een begrip in de regio. De betrekking van het pand op industrieterrein De Copen in Lopik in 2011 is een nieuwe stap in de ontwikkeling van het familiebedrijf.

Het garagebedrijf werd in 1938 opgericht door Han Schouten in Polsbroek. Behalve voor reparatie en onderhoud van auto’s en vrachtwagens, kon men er ook terecht voor loodgieters- en elektraklussen. Met de komst van zoon Piet in de zaak, verschoof de focus naar het universele garagebedrijf.

Sinds 2000 is de dagelijkse bedrijfsleiding in handen van Margret Schouten en Kees de Hoop. En zijn grote stappen gezet om de mobiliteit van de klanten van het garagebedrijf een extra dimensie te geven. Zo is de dienstverlening uitgebreid met een airco- en bandenservice en een luxe wasstraat. Ook met de in- en verkoop en verhuur van aanhangers en opleggers is het bedrijf zijn klanten van dienst. En men heeft er de keuze uit goed onderhouden occasions.

Met de uitbreiding van de service is ook de ruimte rond en in het pand uitgebreid. Met de 5.000 vierkante meter beslaande bedrijfsruimte kan iedereen goed uit de voeten en is er meer dan voldoende plaats voor materieel en opslag. Zeven monteurs zijn full time bezig in de modern ingerichte werkplaats.

Garagebedrijf Schouten heeft zich ontwikkeld van een kleine onderhoudsgarage naar een moderne allround mobiliteitsspecialist. U kunt er terecht voor deskundige en snelle service voor uw personenwagen, vrachtwagen(combinatie) of bijzonder voertuig. Bij Garagebedrijf Schouten staan de APK-, onderhouds- en schadeherstelexperts voor u klaar! Dagelijks van 7.00 - 18.00 en elke avond op afspraak.