Tekst [Over ons]

Garagebedrijf Schouten... sinds 1938

Garage- en familiebedrijf Schouten is al sinds 1938 een begrip in de regio. De betrekking van het pand op industrieterrein De Copen in Lopik in 2011 is een nieuwe stap in de ontwikkeling van het familiebedrijf.

Het garagebedrijf werd in 1938 opgericht door Han Schouten in Polsbroek. Behalve voor reparatie en onderhoud van auto’s en vrachtwagens, kon men er ook terecht voor loodgieters- en elektraklussen. Met de komst van zoon Piet in de zaak, verschoof de focus naar het universele garagebedrijf.

Sinds 2000 is de dagelijkse bedrijfsleiding in handen van Margret Schouten en Kees de Hoop. En zijn grote stappen gezet om de mobiliteit van de klanten van het garagebedrijf een extra dimensie te geven. Zo is de dienstverlening uitgebreid met een airco- en bandenservice en een luxe wasstraat. Ook met de in- en verkoop en verhuur van aanhangers en opleggers is het bedrijf zijn klanten van dienst. En men heeft er de keuze uit goed onderhouden occasions.

Met de uitbreiding van de service is ook de ruimte rond en in het pand uitgebreid. Met de 5.000 vierkante meter beslaande bedrijfsruimte kan iedereen goed uit de voeten en is er meer dan voldoende plaats voor materieel en opslag. Zeven monteurs zijn full time bezig in de modern ingerichte werkplaats.

Garagebedrijf Schouten heeft zich ontwikkeld van een kleine onderhoudsgarage naar een moderne allround mobiliteitsspecialist. U kunt er terecht voor deskundige en snelle service voor uw personenwagen, vrachtwagen(combinatie) of bijzonder voertuig. Bij Garagebedrijf Schouten staan de APK-, onderhouds- en schadeherstelexperts voor u klaar! Dagelijks van 7.00 - 18.00 en elke avond op afspraak.

Garage Schouten BV logo
Garage Schouten BV
Tekst [Bosch]

Bosch Car Service

Bosch is bekend van de productie van huishoudapparaten en elektrische gereedschappen. Maar de activiteiten van Bosch reiken verder dan dit. 
Bosch zit in elke auto dus ook in die van u. Voor de automotive industrie produceert Bosch hoogwaardige auto-onderdelen, waaronder remsystemen, ruitenwissers en motoronderdelen. Bosch zit ook achter het concept Bosch Car Service.

 

Robert Bosch en de mobiliteitssector

Robert Bosch, oprichter van Bosch, ontdekte in 1896 hoe hij met behulp van een magneetontsteking een automobiel kon starten. Hij was hiermee de eerste man die een auto kon starten. Deze uitvinding gaf oplossing tot een groot probleem en maakte hem direct succesvol. Bosch is vandaag de dag 's werelds grootste toeleverancier van de automobielindustrie. Tegenwoordig dragen systemen en onderdelen van Bosch bij aan veiligere, schonere en zuinigere auto's.

 

Onze connectie met Bosch

Bosch, wereldwijd toonaangevend technologiebedrijf en dienstverlener, ondersteunt Bosch Car Service. Bosch deelt haar kennis en ervaring met aangesloten autobedrijven en de monteurs werken dagelijks met hoogwaardige Bosch-onderdelen en diagnoseapparatuur. 
Dankzij de ondersteuning van Bosch is uw auto bij ons in goede en vakkundige handen! 

 

Erkend Duurzaam

Alle Bosch Car Service bedrijven zijn vanaf eind 2015 Erkend Duurzaam gecertificeerd. Erkend Duurzaam is hét MVO-programma voor de mobiliteitsbranche dat is ontwikkeld door BOVAG en het Instituut voor Duurzame Mobiliteit (ivDM). Met dit keurmerk willen we laten zien dat Bosch Car Service oog heeft voor mens en milieu. Dit wil zeggen dat wij niet enkel gericht zijn op het milieu, maar ook op open en eerlijke lange termijnrelaties; met u!

 

 

Garage Schouten BV logo
Garage Schouten BV
Direct contact

Direct contact

Vul uw contactgegevens in
mercedes
mercedes
mazda
mazda
citroen
citroen
alfa romeo
alfa romeo
volkswagen
volkswagen
man
man
audi
audi
volvo
volvo
scania
scania
nissan
nissan
mitsubishi
mitsubishi
daf
daf

Copyright © 2022 Garage Schouten BV | Site-Index | Cookies | Auto wassen in IJsselstein | Alle rechten voorbehouden

Designpro.nl | Z-IM