Tekst [Wasstraat]

De wasstraat van Garagebedrijf Schouten

Een glimmende auto ziet er altijd een stuk mooier uit. Bij Garagebedrijf Schouten kunt u daarom terecht voor een moderne en krasvrije wasstraat. U heeft de keuze uit 6 verschillende programma’s. In onze wasstraat wordt uw auto volledig automatisch gewassen. De borstels van onze wasstraat zijn gemaakt van zacht textiel en daardoor compleet veilig voor de lak van uw auto en laten geen strepen achter. Daarnaast wordt er in onze wasstraat gebruik gemaakt van de beste shampoos en waxen om uw auto weer te laten stralen! Als laatste stap wordt er tijdens het programma gebruik gemaakt van een waterontharder om uw auto vlekvrij op te laten drogen!

Is uw auto volledig bedekt met een laag vuil? Maak dan gebruik van onze voorwasplaats! Hier heeft u de mogelijkheid om de velgen vooraf even af te spuiten met voorreiniger en de auto zelf en de koplampen vrij te maken van eventuele insecten met onze hogedrukreiniger!

Ervaar het gemak van de chipkaart!

Voor het gebruik van de wasstraat maken wij gebruik van een chipkaart die u aan de balie kunt kopen. Of u nu eenmalig uw auto wilt laten wassen of kiest voor de opwaardeerkaart, het kan allemaal! Gaat u voor extra voordeel? Koop dan 10 wasbeurten en krijg de 11e wasbeurt er gratis bij! Wanneer uw kaart leeg is kunt u deze uiteraard weer bij de balie komen opwaarderen!

De voordelen van onze chipkaart zetten wij graag voor u op een rijtje!

  • Betaal snel en gemakkelijk in de wasstraat
  • Opwaarderen kan eenvoudig bij ons aan de balie
  • Profiteer van de 11e wasbeurt helemaal gratis!

Kies voor de wasstraat bij Garagebedrijf Schouten!

U wilt toch ook uw occasion in topconditie houden? Dan is het van belang dan uw auto regelmatig schoongemaakt wordt! Heeft u extra accessoires aan uw auto zoals bijvoorbeeld dak dragers? Vraag dan aan een van onze medewerkers voor advies voordat u de wasstraat betreed. Vragen over onze wasprogramma’s? Neem dan vrijblijvend contact met ons op! 

Openingstijden wasstraat

Copenweg 49
3411 NX Lopik
Maandag t/m zaterdag
07:00 uur – 22:00 uur

Klik hier voor de route

Garage Schouten BV logo
Garage Schouten BV
Direct contact

Direct contact

Vul uw contactgegevens in
mercedes
mercedes
mazda
mazda
citroen
citroen
alfa romeo
alfa romeo
volkswagen
volkswagen
man
man
audi
audi
volvo
volvo
scania
scania
nissan
nissan
mitsubishi
mitsubishi
daf
daf

Copyright © 2022 Garage Schouten BV | Site-Index | Cookies | Auto wassen in IJsselstein | Alle rechten voorbehouden

Designpro.nl | Z-IM